home +follow ask.fm
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
Salam 2017

Assalamualaikum hamba Allah sekalian. Lama juga aku tinggalkan blog ini tanpa bertuan. Semua entry sebelum ni dah jadi habuk. Jadi, aku akan mula blogging semula mulai hari ni. Alhamdulillah, peperiksaan SPM dah habis. Aku sudah berjuang habis-habisan. sekarang tinggal tawakkal kepada yg khaliq. Doakan aku dapat biasiswa guys! hehe.. 

Dulu, aku blogging kerana tutorials and freebies. Sekarang aku akan mula blogging random. Sebab aku fikir dah berlambak blog fasal tutorials and freebies ni . Blog ni aku akan post banyak fasal pengalaman dan hobi. Lebih-lebih lagi fasal hobi sebagai jurukamera. Kalau kau orang nak request freebies pun boleh. Aku pemurah. And.. jika terdapat sebarang persoalan, kau orang boleh kacau aku kat ask.fm. Mudah bukan?

Jadi, aku tak nak cakap banyak. Cukup setakat tulis apa yang aku nak sampaikan jep. Apa-apa roger. Aku blah dulu.
Web master
siti nur zahira zuraidi is malaysian. interest in photography, fitness and guy. allergy to liars. compose a random stuff. goals, cinematographer of movie salju kyoto. visit aurora borealis, Iceland. {  }
Recent post
  • Salam 2017
  • » 2016 © sitinurzahira • All Rights Reserved